Založ si blog

´na šikmej ploche´

Všetko po čom sa šmíka na ploche šikmej, s ktorej  plocháč na šikmej ploche zo šikma padá stúpa hore, ktorý sa vynie životom, ktorý sa vynie životom  ako tá cievka, ktorá sa zvíja, ktorá sa prevíja donekonečnej nemoty, s ktorej sa všetko zrodilo, v ktorú sa všetko zrodilo. Normálne, že chod spoločnosti udáva alkohol?  Že chod spoločnosti, že beh spoločnosti diktuje alkohol? Nie ešte nikdy alkohol nikoho nezabil ako ho posilnil;  nepremohol ako prízrak, ktorý vstáva do povedomia, ktorý sa dostáva, v tvojom poslednom, s posledných hrdinov na spadnutie, mostov na spálenie, na zamyslenie sa v  duchu na duchu, v ktorom sa preberie zo života živá mŕtvola na spoje do konca nervového zakončenia, v tele na každom páde, na ktorý si výde zo slnkom na hlave pod, ktorou je najhlbšia tma.  Do lona matere prírody naserie si, pritom ako do svojho hniezda lásky, prejde ju bez vedomia, že mizéria má rada spoločnosť, ktorá nie je celá nikdy v holých rukách udusená od nánosu; živeného  kalibru, v auru, ktorá vysí ako veľký otáznik si zoberie smiech na smiech. Šmíkač sa ploche spustí, dole hlbšie, v koreňoch, ktoré zapustí, od jedného momentu, do momentu druhého sa postaví aby nepadol aby sa v spoločnosti jej tvárou, v tvár postavil, až do ich spoločných očí, uší, úst, nosov, prstov, alebo nechtov nechali prejsť hlboký údiv nad nemohúcnosťou nad bezvládnosťou celého tela spoločnosti, ktorá je v úpadku kolosálnom, úpadku na sklonku svojho vlastného pretopenia sa, v nadbytku bezhlavej ničoty, bezhlavej existencie, ktorú nevedie, ktorú neunáša ako stopu bez jedného vzdychu, ako stopu po konci všetkých čias, po konci všetkého čo má ´čas´.

 

Když bohové vyslyší volání: konzervativně revoluční potenciál black metalu

07.05.2018

Black Metal: European roots & musical extremities. — London: Black Front Press, 2012. Autorka: Olena Semenjaka Národní univerzita „Kyjevsko-mohyljanská akademie“ I. Black metal: subkultura nebo kontrakultura? Metodologické základy šetření Black metal sdílí osud všech značně složitých a mnohostranných jevů, překračujících úzkou žánrovou identitu, a podobně jako [...]

Fu. .k the whorld-Operation WWolf

25.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=IdVkxphnZL4

Prekariát – spoločenská trieda v utváraní

20.02.2018

Prinášame rozhovor s britským ekonómom Guyom Standingom, ktorý vyšiel na A2larm. Guy Standing je členom vedenia organizácie BIEN (Basic Income Earth Network), autorom kníh The Precariat (2011) a A Precariat Charter (2014). V rozhovore predstavuje zmeny v sociálno-triednej štruktúre post-klasického kapitalizmu, prehlbovanie rozporov medzi kapitalizmom a občianskou spoločnosťou, čo [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

kristchortura

..radšej zomrieť v tom triednom nerovnom boji divokom ako byť ekonomickým otrokom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,663
Celková čítanosť: 1760150x
Priemerná čítanosť článkov: 1058x

Autor blogu