Založ si blog

majl Michaele P

Michaela

nie je problém aj som poslal

..
chcel by som sa mi toto mimo toho ´literárneho zadania´ ešte opýtať ´Ťa´ jednu drobnosť…teda ide mi o to, že som o tebe čítal, že ty si s Prešova čo som i ja, že si odišla do BB a to svojím spôsobom aj ja rozmýšľam, žeby som s Prešova chcel odísť lebo si tu dlhodobo neviem nájsť zamestnanie. Som 4 roky po škole/s tých tri som bol v Brne na štúdiách, ktoré som neukončil/, ale fakticky rok nemám žiadny poriadny príjem a neviem už čo ďalej som zúfalý s toho.
Veľmi ma baví literatúra, vyštudoval som jazyk/angličtinu na BC diplom, Mgr nie to ma vykopli/ ale nedostávam žiadne reálne šance na uplatnenie, okrem toho že som publikoval/ zadarmo v podstate undergroundových časopisoch/ a na vlastné náklady chcel som vydať knihu/okradli ma a kniha ostala nevydaná/
 …teda v rámci toho som sa chcel spýtať vlastne mimo rámec literatúry, ale s tým, že prácu, ktorú hľadám by mala byť nejak ´jazyková-literárna, alebo podobne´, že či nevieš mi niečo dohodiť, niekoho poradiť, kde by som mohol začať. Je mi jedno aj keď by som šiel do BB, nakoniec ma ten región láka a pôjdem rád.
Keď máš kontakty na niekoho v umeleckej činnosti/oblasti, neviem ako máš, viem, že je to moc chcieť od teba, ale zase fakt nemám na výber sa pýtať
; taký dojem mám, že som sa neuplatnil , a ´svet´ náš krásny, v ktorom žijeme ma chce len a len zabudnúť, čiže cítim takú zahorknutosť a rastie vo mne taký pocit ´resentimentu´ toho takého ´naplnenia sa zlyhaním´, ´prehrou´, ´stratou´,doslova ten pocit už premáha ma na každom kroku. Začína mi byť doma dlho, ale nevidím vôbec žiadne východisko.
Preto ťa chcem poprosiť, že keby si vedela o niečom, niekom, kto by mohol mi dať prácu zodpovedajúcu tomu čo som študoval aspoň približne, alebo aj nie, keby išlo napríklad o ´umenie´ nejakého druhu vezmem hoc čo, jednoducho by som potreboval pomôcť trochu, lebo som sa nedostal nikde za tie roky,  a nevidím to nijak ružova zo svojou budúcnosťou.
Teda nechcel som tu na teba vysypať polovicu problémov,ktoré mám, len som chcel využiť šancu, že ťa poznám tak v ´úvodzovkách´ a vyzeráš,že si žena do sveta tak nič nedám za opýtanie. Ak to pre teba nie je reálne sa tým zapodievať,  ´riešiť´to, tak samozrejme chápem, a vôbec ti to neberiem, len že akoby sa môj potenciál nevyužíval a to ma trápi. Nehovoriac o tom, že som skoro bez príjmu. Čo ma samo o sebe ničí, lebo sa neviem pohnúť ani na inej úrovni než pracovnej , keď mi rozumieš.
tak len toľko, keď nič iné som sa aspoň mohol ´vyplakať´ niekomu. Ale vieš o tom takže tak. Poviem ti, že ani s tým nemám dobré skúsenosti, že som poznal minimálne troch ľudí dobre a dlho, ktorí som myslel, že mi pomôžu ale sa nestalo, takže ani toho moc nečakám, ale taká je situácia a ja nemám sa na koho obrátiť, lebo mi nikto nevie pomôcť, nevie, alebo nechce. Skúšal som to aj cez ľudí, aj cez agentúry, aj cez sprostredkovacie agentúry, aj cez portály ako profesia.sk,a nič jednoducho ako vravím ´tento náš krásny svet´, v ktorom žijeme ma prestal úplne brať na vedomie už roky teoreticky, akoby som neexistoval. Bohužial ešte som tu a musím to prežívať ako sa len dá.
krs.
ps. nechcel som pokaziť
náladu a ani nič podobné.
furt sa teším na naše stretnutie.
keď tak mi daj aj adresu na konkrétnu osobu v tom soirée ak ju máš. Zatiaľ som to poslal na majl čo si dala, dík.

 

Když bohové vyslyší volání: konzervativně revoluční potenciál black metalu

07.05.2018

Black Metal: European roots & musical extremities. — London: Black Front Press, 2012. Autorka: Olena Semenjaka Národní univerzita „Kyjevsko-mohyljanská akademie“ I. Black metal: subkultura nebo kontrakultura? Metodologické základy šetření Black metal sdílí osud všech značně složitých a mnohostranných jevů, překračujících úzkou žánrovou identitu, a podobně jako [...]

Fu. .k the whorld-Operation WWolf

25.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=IdVkxphnZL4

Prekariát – spoločenská trieda v utváraní

20.02.2018

Prinášame rozhovor s britským ekonómom Guyom Standingom, ktorý vyšiel na A2larm. Guy Standing je členom vedenia organizácie BIEN (Basic Income Earth Network), autorom kníh The Precariat (2011) a A Precariat Charter (2014). V rozhovore predstavuje zmeny v sociálno-triednej štruktúre post-klasického kapitalizmu, prehlbovanie rozporov medzi kapitalizmom a občianskou spoločnosťou, čo [...]

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Fico vyzval Dolinkovú, aby zabezpečila výstavbu nemocníc. Zostávajú jej dva roky, odborníci sú skeptickí

16.04.2024 07:30

Opozícia rezortu vyčíta zlú komunikáciu, nerealizovanie viacerých potrebných zmien, ustupovanie koaličnej SNS či záujmom finančnej skupiny Penta.

vesmír SpaceX raketa crew dragon

NASA: Objekt, ktorý poškodil dom na Floride, pochádzal z ISS

16.04.2024 07:16

Objekt prerazil strechu a poškodil podlahu na dvoch poschodiach, pričom skoro trafil dieťa.

kristchortura

..radšej zomrieť v tom triednom nerovnom boji divokom ako byť ekonomickým otrokom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,663
Celková čítanosť: 1759259x
Priemerná čítanosť článkov: 1058x

Autor blogu