Založ si blog

s úsmevom do hrobu; prečo nehovoríš rečou nášho kmeňa

U toho zostať začiatku konca vedomia ´seba´, alebo svojho ´bytia´. S toho ´bytia´, v ktorom si dostal svoju trošku. Buď si ju dostal, alebo si si ju utrhol, aby sa nepovedalo, alebo aby sa povedalo. Preto, že ešte nič tak dávno sa nestalo ako toto ´všetko´, ako toto málo.  Na mále, v globále? Všetci skončíme, v drevenom futrále, a ešte nám na odchod zamávajú takí, ktorí nám dlhujú životy. Pozri veď ich úsmevy už na nás kývu, už nám kývu na odchod.

A my sme pripravení, sme pripravení ísť pod gilotínu. Nepriznáme si vinu, dáme deťom jesť zbytky po našich spoločných predkoch, a predsudky pôjdu stranou ´života´, ktorou žije on, v ktorom dýcha na kľúč enteogén. Fenomén, alebo fundament katakarmatonický. Len tlač náboje skrze zuby, v riadkoch cez, ktoré hryzieš svedomím ľudské duše,v ktorých hryzieš ich spánkom, v pomyslení, na ´limit´, ktorým je ´nebo´, ktorým práve nebo nie je, lebo tam je ešte len začiatok skrze telo, s ktorého dochádza pre poriadok, ktorý je na čase. Preto, ale že poriadok je na čase sa ešte nemusí ani myslieť,v konkrétnych, ale zanedbaných schodoch dole hore,v rovine zmyslu, s ktorého vychádza na pol udivený a na pol k zemi sa kloniaci, a na sebe nič nabadajúci človek. S láskou, k osudu, s ktorou snáď nemyslel to zlé, alebo ani to dobré. V diere,v ktorej sa mu muselo nechať, že sa mu nechalo, čo sa vzalo za chrbtovú kosť života, ktorého luminescencia sa rozliala  ako tie nervy, ktoré tiekli a tiekli až pretiekli ´pohár netrpezlivosti´, ktorý je s pola plný a z druhej polovice prázdny.

 

Každé vedomie je s polovice prázdne a z druhej plné. Žiadne vedomie nie je ´preplnené´. Žiadny človek, ktorý by sa nasýtil bozkom malomocného. Žiadny človek, ktorý by bol živý za vedomia, ktorého nie je automatom povinnosti jeho telo. Keby aj nevedel, ale dával by si na čas. Zo života, ktorý nejestvuje, lebo si hľadá cestu,  ktorou sa chce prekopať von do sveta tam vonku. Otvorené oči do sveta,v akom je matrix na, ktorom žije. Najdlhší matrix, alebo ´blud´ ľudstva. Je matrix bludom ľudstva?

Vo vedomí prvého človeka sa narodil posledný, s posledných, ktorého poznal. Suma matrixu,v

demokracii, ktorá znamená šancu byť každému otrokom. Vedľa tyranie vyrástla ´sloboda´. Diktatúra vychádza z demokracie. A najagresívnejšia podoba tyranie a otroctva, s najextrémnejšej slobody.Tyranomyseľný=slobodomyseľný. Autodomestifikácia. Technológia je konečným dôsledkom nepotrebnosti človeka. Človek je úplne na nič a preto je ´technológia´ k nemu ´nástrojom´, je k nemu dobrá. Technológia je pre človeka ´dobrá´. Ekonomický status ´inferiority´. Som ekonomicky ´inferiórny´človek.

x

Komplex inferiority je komplexom menejcennosti. Štatút, ktorý v tejto ´civilizácii´, ktorú čaká vyhladenie mám je komplex menejcennosti. Môj komplex menejcennosti je mojím ´statusom quo´. Existujem ,v zmysle menejcenného človeka, ktorého všetci nenávidia už z ďaleka. Ale nič ma neodradí od toho aby som šíril do sveta ´strach´. Pretože nie láska, ale ´strach´ prenáša hory odpadu, ktorý vyprodukovala ´civilizácia´. Nie láska, ale ´strach´ posúva ´civilizáciu´, len strach, ktorý s človeka robí človeka ´civilizovaného´. Od kedy sa, ale civilizovaný kryje z domestifikovaným? To čo je civilizované je zdomácnelé?  Vieš ako Nietzsché poukazuje na onoho globálneho molocha abstrakcie ako na toho, ktorý všade zdomácnel ako na veľkého ´kozmopolitu´, ako na veľkého kozmopolitu ´v´globále, ktorý žije? Človek už dneška nežije v lokále, ale v globále. V terminále globality.

 

x

Dnešný človek nemá silu aby postavil pyramídy, aby postavil pyramídy, ktoré by stáli ako monotonolity oproti bičujúcemu slnku, ktoré by stáli,v svetle slnka, v svetle jeho pádu do Zeme holej. Od Adama sa človek neposunul, od Adama človek neurobil jedného kroku vpred, a naopak ich urobil veľa vzad. V mene humanity, v ktorej je človek celým zvieraťom? Pod humanitou chápe ´ľudstvo´, v ktorom je celé zviera. Jedno zviera obrovské, alebo aspoň pokiaľ ide o sociálne. Snaha otvoriť brány sa cení, ale komu sa nelení stráca kľúče podľa logiky, ktorá je čisto teoretická. Celé ľudstvo teda zviera, ktoré je v nebytí, ktoré sa vyťahuje do ´bytia´. Za pačesy, za ktoré ho popadne. Náhoda, ktorú popadne. Iste popadne náhodu za pačesy, keď budú lesy, do ktorých sa bude chcieť vrátiť znova prázdne, keď bude ´život znova možný´.

x

Položil si si kedy otázku, že či by tento ´svet´ nebol bez teba lepším miestom? A je tento svet vôbec nejakým miestom? Je vôbec tento svet miestom, v ktorom je niečo, niekto, alebo aspoň jeden dôvod pre život? Dusivé stony vychádzajú z na hony vzdialenej krajiny Zeme, ktorá je ríšou flóry a fauny.

x

Prečo nie sú ľudia len tým čím sú?Len mašinami vôle k moci, len ľudskými mašinami vôle k moci?Prečo človek chce byť niečo ´viac´ ako mašinou vôle k moci?Mašinou vôle k moci, ktorá ´funguje´?Na ´x-y´ percent, alebo na slovo, na ktoré funguje.

 

x

International plutocrats have socially engineered many Europeans to experience intense resentment against what is essentially just a biological weapon: migrants. The regime is no different to blanketing the nation with trillions of fleas infected with bubonic plague. Although it is our solemn duty to sanitise the germs as if performing a surgical operation, the real enemy is the parasite we know as the plutocrat, who endlessly facilitates them into the nation, and into the Aryan woman’s womb.

x

Christianity and liberalism are essentially the same process of consolation, of escaping from the despair of powerlessness. Where religion resorts to the hubris of God and ideas of heaven, liberalism into decadence, promiscuity, drugs & alcohol culture. The two ideologies often meet inbetween, where one facilitates the other. The mob is vulgar and full of treason. Traitors are germs.

x

There have always been men and women with an aristocratic sensibility and response, because within their genes is the will to establish high culture.

An honour code enables the will to power to manifest esteem beyond the self, which in a literal way actually prevents the dysfunctional use of strength.

There are those who say this realm of thought is also ‘dangerous’. And we heartily agree. The more the better. To affirm our philosophy ‘dangerous’ is to appreciate in full.

Within the quality of honour is the ability to detect and take measures against heimtueckischkeit. Everything the enemy stands for is built upon the idea that dishonourable conduct is clever and superior.

Europeans must again surge with the energies of the ancient aristocratic world, writhe with the ambition of true histoic nobility, our morality is the will to power, it is militarism, and fanatical idealism of heroic death.

Our conception of afterlife is concrete in continued blood lineage and a living legacy.

The meaning of life is that you die. We must die so that we may live. Seize the opportunity with honour.

The Aryan soul set violently ablaze comes to incinerate every living shape of verjudung.

Because we are the last. And because noble love is fury.

x

Premise: everything is the will to power,—everything.

Premise: everything is hierarchical including drives and thoughts

Když bohové vyslyší volání: konzervativně revoluční potenciál black metalu

07.05.2018

Black Metal: European roots & musical extremities. — London: Black Front Press, 2012. Autorka: Olena Semenjaka Národní univerzita „Kyjevsko-mohyljanská akademie“ I. Black metal: subkultura nebo kontrakultura? Metodologické základy šetření Black metal sdílí osud všech značně složitých a mnohostranných jevů, překračujících úzkou žánrovou identitu, a podobně jako [...]

Fu. .k the whorld-Operation WWolf

25.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=IdVkxphnZL4

Prekariát – spoločenská trieda v utváraní

20.02.2018

Prinášame rozhovor s britským ekonómom Guyom Standingom, ktorý vyšiel na A2larm. Guy Standing je členom vedenia organizácie BIEN (Basic Income Earth Network), autorom kníh The Precariat (2011) a A Precariat Charter (2014). V rozhovore predstavuje zmeny v sociálno-triednej štruktúre post-klasického kapitalizmu, prehlbovanie rozporov medzi kapitalizmom a občianskou spoločnosťou, čo [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

kristchortura

..radšej zomrieť v tom triednom nerovnom boji divokom ako byť ekonomickým otrokom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,663
Celková čítanosť: 1760122x
Priemerná čítanosť článkov: 1058x

Autor blogu