Založ si blog

vedomie prechodu

Vedomie si nemôže byť ´seba-vedomé´, v tom prípade, by sa nedalo nikdy zničiť. V tom prípade by jednoducho,ale nikdy nezomieralo. Nemám dojem, žeby mi Češi rozumieť nerozumeli, alebo žeby to bol viac-menej problém rozumenia, že by to bol problém ´umenia -rozumenia´. Nemám problém z rozumením, a myslím, že z rozumením nemá problém ani nikto iný. Je to snáď otázka dôvery, ktorá prechádza, v budúcnosť, v rýchlosti,v ktorej naberá na obrátkach, na maskách. Vaša excelencia Vaša maska je pripravená. Bolo nám oznámené, že Váš život bol zachránený, dostali sme informáciu, že Ste nažive, a že Váš život neostane nikto nikomu dlžný. Žeby to bola jasná páka nikto nevie, ale na budúcnosť sa dokonca zmráka, v takom prezrení ´zmyslov´, ktoré v párení bez slov, v tom že ich niekto ´vyrušil´ púšťajú si telom, v ktorom tuhne krv. Dlhotrvajúci postoj voči zoči mojej osobe nenávidenej, plnej nenávisti.

Dlhotrvajúci postoj voči zoči mojej osobe nenávidenej, plnej nenávisti.Dlhotrvajúci postoj voči zoči mojej osobe nenávidenej, plnej nenávisti.Dlhotrvajúci postoj voči zoči mojej osobe nenávidenej, plnej nenávisti.Dlhotrvajúci postoj voči zoči mojej osobe nenávidenej, plnej nenávisti.

Vedomie prechodu, vedomie prechodu v prachu, do ktorého padá pozostatok karmy ´aury´ mimovoľného nebytia, mimovoľného bytia. Preto človek ani z vedomím ani neráta do budúcna, s ktorého mena sa stala prítomnosť. Nietzsché sa stal večným. Nie, ale ako si chcela nie je to presne podľa tvojich posraných predstáv o živote, ktorý zjavne ešte ani nenastal, ani nezačal, ani nezažal? Zuby sú ostrejšie ako kedy pred tým, ale tým, žeby bola nepovedal pol-slova. Zelená karma, ktorá sa ´udiala´, ako sa diať mala, ktorá sa ´stala´, ale ktorej konca ešte nevzali. Ovšem, že pokiaľ ide o karmu nikto nikdy konca nebral. Žiadny život, ktorý by kedy bral konca, ktorý by sa vracal do poslednej chvíle. A on sa tak vracia do poslednej chvíle, ktorú mu určil ´majestát´. Majestát jeho filozofického presvedčenia, s karmou,  ktorá sama nie je ešte ani predsudkom. Tak ako nie je život ani predsudkom, tak ako nie je predsudkom ani karma.

Tak ako to hovorí ´hlas´, ktorý je ´hlasom´ inštinktu. Inštinktu, ktorý je inštinktom poslušnosti, ktorý sa ´dedí´. Dedí na úkor, na úkor, ktorého príkorie si možno ťažko,v nejakom rámci ´existencie´, ktorej doba neuplynula predstaviť. Ale ja ti nedávam nič, keď počuješ môj biorytmus z vnútra, ktoré je otvorenou ranou, ktoré je otvorenou ´výzvou´. Exces, ktorým je konsenzus. A potom nato ´demokracia´ nedáva odpoveď, ktorá by sa nedala otočiť na hlave, v kurze, ktorý nie je v obraze ´vedomia´ bytia s citom, ktorý školí, lebo prácou školí a autosugesciou, v ktorej volí. Predmetný volič, ktorého predmetom je život na nič. Všetko sa  ukáže chce to len a len čas, s ktorého sa doslova človek nevracia, ale nie doslova a do písmena, v ktorom sa prejavuje, v ktorom sa kryštalizuje jeho ´existencia´, v ktorom je mementom mori jeho čierneho na bielom.

Tak ako keby videl dušu ako niečo na jeho tele ako niečo čierne na jeho bielom tele. Je čiernou dušou,v bielom šate. Kto natiera svoj dom na bielo mu prezradzuje svoju bielo na čiernom natrenú dušu, ktorá je na kašu,ale skôr než spadne jeho sánka sa do nej ona obuje.Skôr než výde najavo, že to je ono, a ono.

Když bohové vyslyší volání: konzervativně revoluční potenciál black metalu

07.05.2018

Black Metal: European roots & musical extremities. — London: Black Front Press, 2012. Autorka: Olena Semenjaka Národní univerzita „Kyjevsko-mohyljanská akademie“ I. Black metal: subkultura nebo kontrakultura? Metodologické základy šetření Black metal sdílí osud všech značně složitých a mnohostranných jevů, překračujících úzkou žánrovou identitu, a podobně jako [...]

Fu. .k the whorld-Operation WWolf

25.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=IdVkxphnZL4

Prekariát – spoločenská trieda v utváraní

20.02.2018

Prinášame rozhovor s britským ekonómom Guyom Standingom, ktorý vyšiel na A2larm. Guy Standing je členom vedenia organizácie BIEN (Basic Income Earth Network), autorom kníh The Precariat (2011) a A Precariat Charter (2014). V rozhovore predstavuje zmeny v sociálno-triednej štruktúre post-klasického kapitalizmu, prehlbovanie rozporov medzi kapitalizmom a občianskou spoločnosťou, čo [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

kristchortura

..radšej zomrieť v tom triednom nerovnom boji divokom ako byť ekonomickým otrokom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,663
Celková čítanosť: 1759959x
Priemerná čítanosť článkov: 1058x

Autor blogu