Založ si blog

ukrajina a bezny lenivy slovak

Lidem z východu Ukrajiny pak vytknul nedostatek vlastenectví. „Do Ruska uprchlo z Donbasu kolem milionu lidí, z nichž asi polovina jsou muži, kteří tady dělají kdovíco. Vezměte zbraně do rukou a jděte bránit svou vlast! Jinak to vypadá, že jen čekáte, aby tam místo vás šli jiní, aby tam umírali a bojovali za vás, zatímco vy pořád jen něco požadujete, protože jste běženci. To je přeci vaše vlast – tak za ni bojujte!“ vyzval.

toto je presne co povedal aj ten co organizoval kosicky protest na adresu ‚uprchlikov‘ , ktori v milinoch prudia a mali by bojovat za svoju vlast-zbabele zivly–

sa ta mozem este raz opytat preco EU neprijima tych co utekaju z Ukrajiny?

lebo chce mat Rusko tam kde je

?

lebo chce mat Rusko tam kde je?

vies preco? jeden z dovodov je si myslim-Lebo nas ucia multi-kulti. Nepotrbujeme zachranovat nasich slovanskych bratov, ale nejakych negrov zo syrie, kde Putin udajne robi sarapatu..

ked si taky objekltivny ako sa chces prezentovat preco napriklad nechces uznat kto robi neporiadok vo svete, ze to nie je Putin? Kto sa mu moze miesat do toho co robi v Rusku ked je vo svojej krajine? ak by si siel do USA a zacal pred bielym domom vykrikovat o demisii vlady, ktora tvori na celom svete konflikty aby ho ozobracovala co myslis ze sa stane? zavru ta, alebo zabiju.

to mas to iste. v USA je tvrdu rezim a aj v Rusku je tvrdy rezim.Ludia si vladnut nevedia. Demokracie je oxymoron-‚vlada ludu‘ –nic take nejestvuje, vlada ludu je vlada oligarchov cez skorumpovanu vladu–to je USA.

Preco nevypracovali nejaky plan ako prijat uprchlikov z Ukrajiny, ale na druhu stranu tam americania dosli s tankami!? preco nesli s tankami do Syrie!? a nezastavili prijem uprchlikov, preco sa do Europy nedostal jeden ukrajinec!? lebo ide o americky sen a politiku americku na uzemi Europy s tym, ze Putina odstavia. Ale Putin sa odstavit neda.

Ruská propaganda ale na úrodnou půdu padá i za hranicemi Ukrajiny – směrem na západ. Týdeník Zerkalo nedávno v reportáži o Slovensku upozornil, že spíše než na ukrajinském území se ruská propaganda osvědčila v cizině.

„Na sousedním Slovensku Rusko cílevědomě šíří propagandu, která ovlivňuje názory Slováků i rozhodování politiků,“ uvedl. „Na rozdíl od sousedního Polska píší protiukrajinské komentáře na Slovensku nejen roboti a najatí pisálkové, ale především sami Slováci. Dělají to z přesvědčení,“ tvrdil.

s nicim podobnym som sa nestretol, vies o nejakych propagandistickych clankoch?

akoze propagganda je silne slovo no, ale vieme ako to chodi. obal predava, a co v skutocnosti kupujeme nevieme. sme v informacnej vojne. a kazdy bojuje ako vie. ty mas strach pred ruskom a ja pred usa.

ty neveris rusku a ja neverim usa.
mozno bude horsie, ale pointa tejto vojny je sirit dezinformacie o protistrane. o rusku moze kde kto napisat co chce. ty si mi povedal, ze neveris rostasovi.a ja neverim mediam vseobecne. preco by hovorili pravdu?musia z niecoho zit. media ktore nehovoria pravdu su nie hovoriace hlavy? objektivne informovat. ty myslis ze niekto ta chce objektivne informovat? mozno, ale potom ked uz si prisposobil pravdu na svoj  obraz, a nikdy nie predtym. preco sa furt vycita rusku, ze ako funguje na baze propagandy, ked usa funguje tak isto alebo este viac, ale nikto sa tym netrapi-dokonca ide o zem slobody.
medialny obraz aky kto  o protivnikovi vytvara je sucastou informacnej vojny, ktora prebieha. no ja nie som novinar, ale vies, vidim, ze propaganda, ktora funguje funguje–napriklad na tych bezencoch je to vidno. preco nie bezenci s ukrajiny? preco ludia neprostestuju, ze na ukrajine niekto zomiera, ze tam je nesloboda, ale sedia doma a cakaju, ze co bude im diktovane z Bruselu? tak niekto si dovoli nanucovat kvoty o prijimani utecencov zo syrie, alebo akej riti ked je u susedov vojna? to su ake susedske vztahy? ja mam ist zachran ovat syrcana ked moj brat na ukrajine umiera a ked jeho deti umieraju, alebo ci co? vies je jednoduche obratit tuto propagandu zapadu proti rusku a to sa konstantne deje–vzdy su na vine rusi.ovsem pocuvame to uz dvadsat rokov, rusi ti zli a amerika ta dobra,ale to je cista naivita. usa manipuluje verejnu mienku, a tu to robia tiez,.a ked su slovaci tak ‚uvedomeli‘ preco nedemosntruju, preco nic nerobia? ukrajina je im u riti, ako vsetko co sa netyka ich konfortu a pohodlia v ktorom si chcu hoviet s pomcou nato a bruselu. ozobracovat svet a byt na vrchole blaha americkeho a europskeho paktu-spolocne proti tym zlym rusom. a ukrajincom tiez, alebo mi snad nieco uslo a niekto im pomohol nejak? ty snad, alebo niekto? pozor aby si neprisiel o pracu….a zivot ide dalej…ako koho niekto o neho uz mozno prisiel.

taketo informacie ako ty mi posielas mozem si najst kde chcem, su ich zrejme tony, ludia musia z niecoho zit a co? Rostas nema pravdu? myslim ze ju ma casto..

https://www.youtube.com/watch?v=qk9gpf1TKb0
https://www.youtube.com/watch?v=fRJvUFChHKc

Když bohové vyslyší volání: konzervativně revoluční potenciál black metalu

07.05.2018

Black Metal: European roots & musical extremities. — London: Black Front Press, 2012. Autorka: Olena Semenjaka Národní univerzita „Kyjevsko-mohyljanská akademie“ I. Black metal: subkultura nebo kontrakultura? Metodologické základy šetření Black metal sdílí osud všech značně složitých a mnohostranných jevů, překračujících úzkou žánrovou identitu, a podobně jako [...]

Fu. .k the whorld-Operation WWolf

25.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=IdVkxphnZL4

Prekariát – spoločenská trieda v utváraní

20.02.2018

Prinášame rozhovor s britským ekonómom Guyom Standingom, ktorý vyšiel na A2larm. Guy Standing je členom vedenia organizácie BIEN (Basic Income Earth Network), autorom kníh The Precariat (2011) a A Precariat Charter (2014). V rozhovore predstavuje zmeny v sociálno-triednej štruktúre post-klasického kapitalizmu, prehlbovanie rozporov medzi kapitalizmom a občianskou spoločnosťou, čo [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

kristchortura

..radšej zomrieť v tom triednom nerovnom boji divokom ako byť ekonomickým otrokom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,663
Celková čítanosť: 1753287x
Priemerná čítanosť článkov: 1054x

Autor blogu