Založ si blog

My ľud za Smer

Dovoľte aby som sa predstavil ako sa na slušného človeka patrí a sluší-som ten a ten a robím to a to. No v zásade som len človekom, len človekom. Smrdím za človečinou. Jednoducho smrdím za človečinou, ktorá je mi blízka, lebo som sociálne zviera. Ale tak ako za človečinou tak smrdím aj za zvieracinou, lebo som napáchol od ľudí, ktorí sú tiež sociálnymi zvieratami. Nechcem používať slová ako ´ľudskosť´ a ´zvierackosť´ aby som nemusel vysvetľovať,že mi ´ľudskosť´ začala nejak divne zapáchať, že mi ´nevonia´ teda príliš vábne. Zo zvierackosťou sa to má u mňa dosť podobne, keď vezmem do úvahy svoju ´sociálnu zvierackosť´, alebo by sa chcelo až povedať ´sociálnu ľudskosť´? No každopádne narážame tu už na pomerne široký pojem, ktorým je ´sociálne zviera´, ktorý by som nechcel nijak dehonestovať a prerábať na sociálneho človeka. Teda nechcel by som prerábať ´zvierackosť´ na ´ľudskosť´, alebo ľudskosť na zvierackosť. Aby človek nesmrdel hovorí si sociálne zviera.  Aby človek z jeho ´ľudskosťou´ nesmrdel si hovorí, že je sociálnym zvieraťom. Alebo sa mýlim?

 

Nechám túto otázku zatiaľ otvorenú a na posúdenie každého. Fakt je ten, že ´idú voľby´. Ako na Slovensku zvykne v tomto čase prichádza na psa mráz. Ten je tu síce zakopaný, ale nevadí. Je tiež len sociálnym zvieraťom ako my všetci. Chceme sa mať len lepšie a myslieť len dobre to s každým a pozitívne. Tiež to myslím zo Slovenským národom a vládou a každým kto o Slovensko prejavuje záujem dobre, ale musím povedať, že je to zlé. Ja to síce myslím dobre, ale ono to je zlé. Blížia sa voľby a strana Smer má zase víťazstvo v rukách podľa všetkých štatistík. Preto je škoda voliť, a  strácať svoj drahocenný čas, lebo slovenský národ sa takto rozhodol. Rozhodol sa ignorovať holé fakty. Holé fakty ako holé lebky, holé zadky, a holé ženy. Všetko čo sa kde na Slovensku deje je koncom, alebo jeho začiatkom, a myslieť si, že ešte sa po ošklbaní tejto kury do hola dá niečo vyšklbať tak to môže jedine optimista, ktorý nemá sebe rovna. Vlastne pesimista, lebo pokiaľ pôjde pre Smer všetko dobre čo zdá sa ide bude s nami len horšie.

Tu by som povedal, že už končí všetko sranda a povedal by som to otvorene. Nechcem apelovať na ľudské svedomie, alebo niečo podobné, lebo aj to svedomie má zrejme na svedomí sociálne zviera, ale s ´demokraciou´ na štýl Smeru sa na Slovensku teda už nebude načo tešiť. Smer je strana, ktorá prenechala moc ľudu tým, ktorí sa tým ´ľuďom´ netrápia ani zlomok sekundy. Preto my ľud by sme mali voliť Smer.

Sme len ľud, sme len ľudia a chceme istoty. Ľud je jedno sociálne zviera, ktoré chce istoty. A tie Smer dáva nie? Máme prácu, ktorú nám dá štát teda ten byrokratický aparát a nič iné v SR/? Prácu, ktorá je prvou istotou? /asi pol milióna nezamestnaných/..Máme nejaké podniky, ktoré nás podržia ´v kríze´ okrem tých cudzo sem naimplantovaných? /posledné dva, ktoré Smer predá v najbližšom Čase/- máme  istú budúcnosť pre mladé ´biele´ rodiny? Teda sociálne byty, isté zamestnanie, prídavky na deti pre bielych /ako v tom úbohom Rusku/, alebo nemáme s toho vôbec nič? Máme zníženú DPH na všetky potraviny o sumu, ktorá by nestala za pľuvanec? Máme rebríčky hodnôt pre mladú generáciu, ktoré by stáli zato nasledovať? Máme hocičo, v tomto štáte čo nevydreli ešte naši dedovia a čomu odzvonilo už aj tak dávno? Alebo je to jedno všetko?

Všetky dôkazy svedčia v proti Smere. Smer zároveň, ale všetko sľúbi, ale nedodrží nikdy nič. Vlastne už nerobí ani to. Národ zhlupnutý týmto kabinetom debilov aj tak nedostane nikdy rozum. Slováci sa nikdy nepostavia na vlastné nohy a neukážu nezávislosť, nepostavia sa a neotvoria ústa. Ako povedal milovaný súdruh Marián Vítkovič ´na Slovensku ma najviac mrzí ticho´. Slovák je človek, ktorého odnaučili myslieť, ktorého odnaučili kriticky sa na seba samého pozrieť, ktorého odnaučili mať k sebe dištanc a vidieť sa v svetle takom, v akom naozaj je.

Strana Smer má víťazstvo isté tak ako každý Slovák, ktorý trochu uvažuje porážku. Ale či by to bol Smer, alebo iná banda zlodejov z onoho kabinetu debilov by bolo jedno. Jediná strana, ktorá v SR nekradne je KSS a preto nech žije KSS!!Smrť Smeru a smrť každému Slovákovi, ktorý túto chamraď menom Smer volil a ich spolu-oponentov/ všetci čo tam sedia ešte už 20 rokov/, volí, alebo bude voliť vo vopred prehranom boji, ktorého sa bez boja vzdávam.

My ľud za Smer do pekla?

 

Mýslím, že na adresu tej chamrade by bolo treba podoknúť ´CHODTE PREČ DO PEKLA UŽ STE UKÁZALI čO VO VÁS  nie JE A NIKTO VÁS NEPOTREBUJE´!!

 

A my SLOVÁCI PôJDeme  ZA Vami…

 

Když bohové vyslyší volání: konzervativně revoluční potenciál black metalu

07.05.2018

Black Metal: European roots & musical extremities. — London: Black Front Press, 2012. Autorka: Olena Semenjaka Národní univerzita „Kyjevsko-mohyljanská akademie“ I. Black metal: subkultura nebo kontrakultura? Metodologické základy šetření Black metal sdílí osud všech značně složitých a mnohostranných jevů, překračujících úzkou žánrovou identitu, a podobně jako [...]

Fu. .k the whorld-Operation WWolf

25.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=IdVkxphnZL4

Prekariát – spoločenská trieda v utváraní

20.02.2018

Prinášame rozhovor s britským ekonómom Guyom Standingom, ktorý vyšiel na A2larm. Guy Standing je členom vedenia organizácie BIEN (Basic Income Earth Network), autorom kníh The Precariat (2011) a A Precariat Charter (2014). V rozhovore predstavuje zmeny v sociálno-triednej štruktúre post-klasického kapitalizmu, prehlbovanie rozporov medzi kapitalizmom a občianskou spoločnosťou, čo [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

kristchortura

..radšej zomrieť v tom triednom nerovnom boji divokom ako byť ekonomickým otrokom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,663
Celková čítanosť: 1753593x
Priemerná čítanosť článkov: 1054x

Autor blogu