Založ si blog

Šialené besnenie SMERáckej lesníckej mafie a ministra

 ŽiguZaprisahávam ja Vás do Vášho Boha, že budem voliť radšej K*tlebu ako SMER pre takéto šialené korupčné besnenie SMERáckej lesníckej mafie. Musím sa Vám priznať, že mám veľké problémy so spánkom, keď mi nedá spávať to, čo robí Smerácka mafia.

Ej veru prisahám ja na Vášho Boha, že K*tleba získa na budúce predčasné voľby viac ako 50% a dá obesiť a popraviť tú Smerácku mafiu.

Praktiky mafiánčenia popisujem tu nižšie.

Z tejto tlačovej konferencie vyplývajú naozaj šialené veci, ako sa štátne lesy rozkrádajú. Najväčšia korupcia je v štátnych lesoch.

Štátne lesy predávajú až 50% dreva veľmi pochybným Smeráckym firmám, ktoré drevo nespracovávajú, ale robia s ním pochybné obchodné kšefty – robia s drevom tzv. arbitráž – lacnejšie nakupujú a drahšie predávajú (v skutočnosti ide o legalizovanú mafiánsku činnosť).
Pochybné firmy napojené na stranu Smer drevo predávajú do zahraničia čím sa ničí Slovenská ekonomika. Spracovávaním dreva na Slovensku by sa totiž vytvorilo veľké množstvo pracovných miest a štát by mal z toho obrovské zisky.
Jednu s takýchto firiem vlastní aj Smerácky mafián minister Žiga. Minister Žiga tiež oklamal verejnosť, že odvtedy ako sa stane ministrom už nebude odberať drevo od Lesov SR. Avšak Žigovi aj napriek tomu je dodávané drevo so štátnych lesov pomocou špekulatívnej praktiky – tretej firmy, ktoré mu drevo so štátnych lesov sprostredkuje. To znamená, že šialený mafián Žiga oklamal verejnosť a Smerácki papaláši mu aj tak drevo so štátnych lesov pochybne sprostredkujú. Tieto podvodné praktiky sú podporované z ministerstva.

Ďalšie mafiánske praktiky v štátnych lesoch je to, že komu štátne lesy drevo predajú. Lesy SR predajú väčšinu dreva pochybným špekulatívnym Smeráckym firmám, ale seriózne firmy, ktoré spracovávajú drevo a zamestnávajú ľudí, tým štátne lesy dodajú len smiešne malé objemy – len veľmi malé percento z toho čo od lesov požadujú. Seriózne firmy márne žobrú drevo od štátnych lesov, lebo všetky objemy dreva sú vyčerpané pre pochybných Smeráckych papalášov, ktorí s tým robia len arbitráž.

Falšované reklamácie
Ďalšia mafiánska praktika v štátnych lesoch, sú falšované reklamácie. Robí sa to nasledovne: štátne lesy dodajú drevo Smeráckej firme v najvyššej áčkovej triede – najvyššej kvalite. Ale Smerácka firma zahrá divadlo, sfalšuje reklamáciu a povie, že vy štátne lesy ste nám nedodali áčkovú kvalitu, ale drevo s najnižšou déčkovou kvalitou. Mafián Ctibor Határ, ktorý na ministerstve šéfuje lesom prinúti Lesy SR túto falošnú reklamáciu Smeráckej firme uznať. Takýmto spôsobom sú štátne lesy rozkrádané o milióny EUR. A znovu s takýmto falošne reklamovaným drevom môžu robiť arbitráž, na ktorých si podvodne zarobia veľké milióny EUR

Když bohové vyslyší volání: konzervativně revoluční potenciál black metalu

07.05.2018

Black Metal: European roots & musical extremities. — London: Black Front Press, 2012. Autorka: Olena Semenjaka Národní univerzita „Kyjevsko-mohyljanská akademie“ I. Black metal: subkultura nebo kontrakultura? Metodologické základy šetření Black metal sdílí osud všech značně složitých a mnohostranných jevů, překračujících úzkou žánrovou identitu, a podobně jako [...]

Fu. .k the whorld-Operation WWolf

25.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=IdVkxphnZL4

Prekariát – spoločenská trieda v utváraní

20.02.2018

Prinášame rozhovor s britským ekonómom Guyom Standingom, ktorý vyšiel na A2larm. Guy Standing je členom vedenia organizácie BIEN (Basic Income Earth Network), autorom kníh The Precariat (2011) a A Precariat Charter (2014). V rozhovore predstavuje zmeny v sociálno-triednej štruktúre post-klasického kapitalizmu, prehlbovanie rozporov medzi kapitalizmom a občianskou spoločnosťou, čo [...]

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

kristchortura

..radšej zomrieť v tom triednom nerovnom boji divokom ako byť ekonomickým otrokom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,663
Celková čítanosť: 1761874x
Priemerná čítanosť článkov: 1059x

Autor blogu