Založ si blog

´disciplína´

Alkohol je dneska v móde, všade je alkohol na rade. Kto nepije -nežije. Smiešne hlúpa a degenerovaná spoločnosť, ktorá sa pyšní takýmito hodnotami, ktorá je odo dňa ku dňu hlúpejšia ohlupenejšia a degenerovanejšia. Prežijú len tí najhlúpší, prirodzený výber tých najzaostalejších, a nejdegenerovanejších, Darwinove stratené opice, jeho lúzry bez dávky irónie, bez masky alkoholu..existencie po opici opice sa rodia do neba kričia do kriku sa dávajú na svetle sveta sa oddávajú svojím vygumovaným mozgom, ktoré dali dole zo stromu poznania. Poznania, že sú oblečené. Do spoločenských konvencií, zavlečené. V spoločenských konvenciách ako v kazajkách. Smejú sa im opité tváre, opité oči. Nadbytok, prebytok, zbytok, vlastné ja sa nepoznáva v ničom, v nikom, posledná rada padlých hrdinov za tortúru a za začiatok konca, ktorý sa obracia proti nim.

Spoločnosť opitá, v alkohole, kým všade inde tečie krv potokmi, kým všade inde preteká krv bezozbytku za masku čo skrýva, čo skrýva, ktorá je na fleku špinou, divou divočinou stratenou,v spoločnosti apatie, bez kauzálneho spoja, ktorého sa pustia, ako padnú tiene do rán. Disciplína stojí zato, ten krok do prírody, ten krok ďalej za clonu ´prevratného sveta dneška´. Ten si už pod seba serie, ale nebude to dlho a všetko sa skončí fraškou, ktorá je na spadnutie, len sa pozrieť do očí plných zla cez slzy, ktoré štípu, páli a bolia ako nespravodlivosť denno denne na poriadku.

 

Když bohové vyslyší volání: konzervativně revoluční potenciál black metalu

07.05.2018

Black Metal: European roots & musical extremities. — London: Black Front Press, 2012. Autorka: Olena Semenjaka Národní univerzita „Kyjevsko-mohyljanská akademie“ I. Black metal: subkultura nebo kontrakultura? Metodologické základy šetření Black metal sdílí osud všech značně složitých a mnohostranných jevů, překračujících úzkou žánrovou identitu, a podobně jako [...]

Fu. .k the whorld-Operation WWolf

25.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=IdVkxphnZL4

Prekariát – spoločenská trieda v utváraní

20.02.2018

Prinášame rozhovor s britským ekonómom Guyom Standingom, ktorý vyšiel na A2larm. Guy Standing je členom vedenia organizácie BIEN (Basic Income Earth Network), autorom kníh The Precariat (2011) a A Precariat Charter (2014). V rozhovore predstavuje zmeny v sociálno-triednej štruktúre post-klasického kapitalizmu, prehlbovanie rozporov medzi kapitalizmom a občianskou spoločnosťou, čo [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia zverejnila po viac ako troch mesiacoch video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43

Zábery pochádzajú z kamery električky.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

kristchortura

..radšej zomrieť v tom triednom nerovnom boji divokom ako byť ekonomickým otrokom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,663
Celková čítanosť: 1763451x
Priemerná čítanosť článkov: 1060x

Autor blogu