Založ si blog

ten, ktorého ľudia nenávidia je ten, ktorý je ako vlk psom. .. .slobodný duch

Mám vlčí hlad, ale je to vlčí apetít. Ako by som nazval hlad je vlčí apetít, s chuťou by som si zašpásoval. Tak, ale ako by všetko malo byť ´myslené´, ale nehovoriac o tom, že som bytostne ´vlkom´medzi psami, ktoré sa utrhli z reťaze. Oni sa utrhnú vždy, keď skončí ich divadelné a citeľné predstavenie, ktoré je bez túžby. Môžeš si lízať tak akurát laby. Všetky ´baby´už sú vychytané sa o nich postarali ´dominantný samci´. A ty môžeš ísť sa pásť s jej kozami na očiach na ušiach, alebo pri zmysloch ostatných.

ach sa mi to snáď všetko len zdá, celá táto realita´školopovinná´, ktorá je ´školopovinným molochom abstrakcie´, lebo všetky predstavy sú abstrakciou. Človek sa môže uzúfať, a bude ďalej na všetko ´sám´ dávať pozor ako na oko, v jej oku. V, ktorom, ale nevie, lebo čumí niekde inde,a asi bude potrebovať mobil, lebo ide porodiť myšlienku. Z myšlienky, ktorú bude na slovo počúvať, ktorá sa, ale ho nebude dotýkať. V myšlienke, ktorá v duchu, ktorá , v jej duchu padne na ´úrodnú pôdu´, ktorá padne na ľudskú slobodu ako na stĺp soľný.

Ako stĺp soľný, ktorý je voľný bez pohybu, ktorý je dichotómiou vylúčený. Pohyb, v ktorého duchu sa človek dáva do pohybu, lebo nejestvuje nič mimo nejaký ´pohyb´, lebo neexistuje nič čoby sa nehýbalo aby to bolo aj živé.

Chronotonologická existencia. A, v komplexe moci,v ktorej sa do vedomia ´vlúdila chybička´.V, ktorom sa z vedomie vylúdila ´samička´, ktorá sa ukázala pred ´svetom´ nahá. Nemá čo by mu nedala tomuto svetu, v ktorom sa ´znázornila´, v ktorom sa zdôraznila, v ktorom prispela, s ktorého vyrástla ako s tieňa ´triumfálne´ vyvrcholila. Vyvrcholila, keď sa celé vedomie, s človekom posunulo do zabudnutia. Celý ´chronotonologický´ automatizmus jej ´vôle´,  ktorá nie je ani výrekom a ani výsekom z hola prázdnoty elementu, v ktorom je jednou-jedinou zrovna ona. Ona je vždy zrovna, v tom bode a priestore, v ktorom je jednou zrovna jedinou. Jedným zrovna jediným nástrojom,s ktorým sa dáva na vedomie. S, ktorým prichádza na vedomie. Vedomie, s ktorého formy len abstrahuje. Z vysoka,  v myšlienkach mysľou neprítomný, alebo  nepriamo prítomný ako omniprítomný, v jednom prístave hojnosti ničotnosti, v ktorom sa narodil aj zomrel,v chvíli, v ktorej ešte nevytrval, ktorej ešte nezotrval v snoch, v plienkach, v ktorých je ľudská rasa, ktorej rozum ešte sa váha aj narodiť.

Tak zato asi aby nepovedal, že mal k veci čo povedať výnimočne po prvé aj naposledy, v ktorom obmýšľaní ´škaredej krásky´. Škaredá kráska-matka príroda, ktorá velí ´prírodným  zákonom´ ako je ten zmeny ročných období.  Teda preto, že myslí si myslí, žeby aj bol.

 

 

 

Když bohové vyslyší volání: konzervativně revoluční potenciál black metalu

07.05.2018

Black Metal: European roots & musical extremities. — London: Black Front Press, 2012. Autorka: Olena Semenjaka Národní univerzita „Kyjevsko-mohyljanská akademie“ I. Black metal: subkultura nebo kontrakultura? Metodologické základy šetření Black metal sdílí osud všech značně složitých a mnohostranných jevů, překračujících úzkou žánrovou identitu, a podobně jako [...]

Fu. .k the whorld-Operation WWolf

25.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=IdVkxphnZL4

Prekariát – spoločenská trieda v utváraní

20.02.2018

Prinášame rozhovor s britským ekonómom Guyom Standingom, ktorý vyšiel na A2larm. Guy Standing je členom vedenia organizácie BIEN (Basic Income Earth Network), autorom kníh The Precariat (2011) a A Precariat Charter (2014). V rozhovore predstavuje zmeny v sociálno-triednej štruktúre post-klasického kapitalizmu, prehlbovanie rozporov medzi kapitalizmom a občianskou spoločnosťou, čo [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

Dolinková chce predstaviť projekt nemocnice v Bratislave po schválení vládou, KDH chce ministerku odvolávať

26.04.2024 16:34, aktualizované: 17:55

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

kristchortura

..radšej zomrieť v tom triednom nerovnom boji divokom ako byť ekonomickým otrokom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,663
Celková čítanosť: 1763553x
Priemerná čítanosť článkov: 1060x

Autor blogu