Založ si blog

Čas

Čas má zázračnú moc, ukáže nám na čom naozaj záleži 🙂

 

ovšem až na tú zázračnú….to zázračné je tá ukážka toho, že vážne na ničom mimo všetkého čo ho definuje.

Nuž ničota je očividne len mýtus a čas je to obrovské plus, ešte, že tak to som si len vydýchol  s plného hrdla, ale na prázdno lebo len čas ukázal, že som dýchal, že som o rovnakom stupni života dýchal aj vydychoval sa.

Ma teší na tom, že zomriem jedna vec, že už sa nebudem musieť slyšne chovať.

Dychové cvičenie. Čas dnu a čas von.

Vydychujem čas a vdychujem čas. Nejde von, ale nejde ani dnu, lebo ma neobsiahne. S času dnu na čas von pokračujem. Dialektika je veľmi jednoduchá-jedným dychom, ale nikto ju nechápe ani tak ako ja.

Vlastne by som sa vyjadril na margo utečencov si myslím, že je dobré ich tolerovať, že nejaký galský kohútik nám v tolerancii našej bezbrehej teda v našej bezbrehej neschopnosti sa brániť neurobí škrt.

..už bolo na čase!!!!

Když bohové vyslyší volání: konzervativně revoluční potenciál black metalu

07.05.2018

Black Metal: European roots & musical extremities. — London: Black Front Press, 2012. Autorka: Olena Semenjaka Národní univerzita „Kyjevsko-mohyljanská akademie“ I. Black metal: subkultura nebo kontrakultura? Metodologické základy šetření Black metal sdílí osud všech značně složitých a mnohostranných jevů, překračujících úzkou žánrovou identitu, a podobně jako [...]

Fu. .k the whorld-Operation WWolf

25.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=IdVkxphnZL4

Prekariát – spoločenská trieda v utváraní

20.02.2018

Prinášame rozhovor s britským ekonómom Guyom Standingom, ktorý vyšiel na A2larm. Guy Standing je členom vedenia organizácie BIEN (Basic Income Earth Network), autorom kníh The Precariat (2011) a A Precariat Charter (2014). V rozhovore predstavuje zmeny v sociálno-triednej štruktúre post-klasického kapitalizmu, prehlbovanie rozporov medzi kapitalizmom a občianskou spoločnosťou, čo [...]

kalinák

Šéf NR SR stále chýba. Čaká sa na Fica? Kaliňák: Nejde o dohodu medzi SNS a Hlasom, Pellegrini odišiel, situácia sa zmenila

16.06.2024 17:00

Kaliňák zatiaľ nepočul o žiadnych personálnych zmenách v koalícii. Pellegriniho už do koaličnej zostavy nepočíta.

dennik N versus Smer

Na 'smerákov' sa z podcastu Denníka N valila spŕška nadávok. Takto zmier nevyzerá, ohradili sa. Šéfredaktor sa bráni, že to bola satira

16.06.2024 15:39

Po množstve nadávok, ktoré zazneli z mediálneho podcastu na členov strany Smer sa smeráci pýtajú, či takto má vyzerať zmierenie.

vojna na Ukrajine, mierový summit vo Švajčiarsku, Volodymyr Zelenskyj

Zelenskyj získal 85 podpisov pod deklaráciu z mierového summitu. Viaceré veľké krajiny sa nepripojili

16.06.2024 14:43

Účastníci prvého summitu o mieri na Ukrajine vyzvali na návrat detí deportovaných Ruskom a na zapojenie "všetkých strán" do mierového procesu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

kristchortura

..radšej zomrieť v tom triednom nerovnom boji divokom ako byť ekonomickým otrokom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,663
Celková čítanosť: 1783044x
Priemerná čítanosť článkov: 1072x

Autor blogu