Založ si blog

ciest nihil

Motívom bude umenie zločinu. Alebo zločinné umenie. V knihách sa vynie niť tohoto umenia zla. My všetci sme 666. Naše bytie je koexistenciou, ktorú nedávame. Zrodený k sebadávaniu dole. Budúcnosť má tvar, ktorý sa musí nechať. Zrenie. Myšlienka, ktorá tvorí vákuum, ktorá nedáva zmysel..  má zmysel dávať zmysel? Zotrie tú krajinu z mapy. Mohol nahliadnuť do spôsobu môjho myslenia, ale neurobil to
Ovšem skutočnosť je neznáma Zem pod , ktorou sa skrývam. To je pole zločinu, ktorý nie je mimo dobro a zlo. Aj keď je virtuálne nereálny. Preto je aj svet virtuality nekoextenzívny so svetom prítomnosti, ktorá je iba otázkou  vedomia seba ako bytia. Bytia, ktoré je bezprostredné, ktoré je ´učelne´ telesné. Telo je pre neho bernou mincou. Sám sa k sebe netají obdivom. Stále niečo pretvára v niečo iné ako nič. Otázka túžby, ktorú ztelesňuje. Samota je mu blízka ako tiež matky Zeme tieň z kého vystupuje. Už po takejto myšlienke, by si pripadal ako náhoda, ktorá je blbom. Tu však ešte váha pred skokom. Osud si pýta ohľady k živým a na mŕtvych nikto nemyslí. Ja sa totiž nezabudlo. Jeho je telo, ono sa.

Ešte mi nenabehlo na svet moje druhé ja, ktoré je jeho alterom. Môže si myslieť čo myslí, ale ani ruky a ani nohy, ktoré by ho niesli po moste aký obracia v ústach mu nemôžu stačiť. Svoj pohľad v okmžikoch mení na nepoznanie, ale bytie kozmického antrópa je Zemou nepoznanou. Tu sa ukáže, že z tejto Zeme má kde je byť.

Strániš sa a čierna je ZEM, ktorá je v diaľke. Suma-sum-árum. Povedz, že pre koho sa viac-chtiac-nechtiac by jeden mohol rozdať im, ktoré ho žerú s nervami. Čierne na bielom v, ktorom dome sa skrýva jeho nezmar. Nezmar, ale jeho vedomie, ktoré je krížené ako cesty túžené nihil ciest.
Počnúc rokov svojich detí ich Zemou, ktorú vynáša do nebies. Obrana, ktorá je útokom, ktorým berie sa preč časom. Vôbec ma netrápi, že si inicitívny blbec. Preto,že všetko zlé má dobrý koniec. Ani smiech cez X-ove slzy ma nepresvedčil, ale predčil moje očakávania. Podvedomie, ktorého je miera do akej sa asimiluje nepopiera význam slova od slova. Očitý svedok, ktorý pácha sebevraždu pre prípad, žeby musel. Takto   nikto neuvažuje. Postráda dávno otázku, ktorá vychádza s odpoveďou na rovnako. Ublíženie na zdraví duševnom za ké žaluje ženu. Duševne ubližuje svojím večným nárokovaním si, kdežto aj ten rozum zdravý jej chýba. Hudba budúcnosti o ktorú sa treba usilovať. Nie je vedomie smrti takejto potom jedno?

Juko ONO. Uzemnenie. Afekty, ktoré správne sú rečou jedného tela bez komentára. Hlboká nora, ktorá je obývaná spojencami. Všetci tam plačú pod rozliatým bahnom snov. Najčiernejšia mela do tela nchólia. Komu odzvonia do hrobu, ktorý zhĺtne všetky peniaze určené na boj svojho druhu, ktorý je procesom. Proces je, ale des. Hybné momenty, ale ja sa nehýbe, ale iba sedí v šere. Zatmenie dnešného ostrova súcna. Model memento mori. Dochádza na slová, ktoré sa nechali počuť. Uvedomenie, ktoré sa ´realizuje´.  Ale uvedomenie nemá nič s činnosťou. Vylúč činnosť a potom sa uvedom. Buď ten, ktorý sa zbavuje konaním ´realizovania´. Realizovania, ktoré ho nestojí nič iné ako ono sa.  Ono sa do nosa. Terminologický aparát. Matrix súbehu v strehu. Kontemplácia a vyradenie sa z chodu v opaku k ideológii. Plagiát bytia,ktoré nespája v kauzálnych záveroch činy a ich protipóly.  V duši, ktorá ešte nie je v cieli, ale stavia na istotách istôt.

Úmor, a logika, lebo sa nedeje viac z toho čo hýbe svetom celého človeka. Uznesenie. Hodnotové  plány fauny. Interogácia, surogát a kali juga fát. Rats get phat. HCWW.

Medzi precitnutím, a zabudnutím. V lige, ktorú hraje. Tristo hrmených hárd-kopyrákov. Vtákov, ktorým hryzie žalude.  Všetky máme žaludné vtáky.Už iba ty už iba ja, ktorí z núdze k moci sa taja medzi záclonami raja. U Zeme, ktorá ma nesie u jej pety stojím a vyzerám, ktorý okamih ma zabije a neurobí zo mňa koho len nechcem. Opúšťam planétu včerajšieho zenitu. Niekto kto vie svoje navyše je odborníkom na slovo vzatým míľnikom. Nedá si, ale povedať a na slovo sa rozdelí medzi všetkými, lebo rozdeľovať znamená panovať s vďakom. A virtuálny most je ďalším povedomý. Ono voči-sebe-im-zoči zovňajšku nepovie na rozdiel od konca nič lepšie ako by si bol vedel dovoliť bez komentára. Byť by stál za pokušenie. Ale nemal tušenie.

Když bohové vyslyší volání: konzervativně revoluční potenciál black metalu

07.05.2018

Black Metal: European roots & musical extremities. — London: Black Front Press, 2012. Autorka: Olena Semenjaka Národní univerzita „Kyjevsko-mohyljanská akademie“ I. Black metal: subkultura nebo kontrakultura? Metodologické základy šetření Black metal sdílí osud všech značně složitých a mnohostranných jevů, překračujících úzkou žánrovou identitu, a podobně jako [...]

Fu. .k the whorld-Operation WWolf

25.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=IdVkxphnZL4

Prekariát – spoločenská trieda v utváraní

20.02.2018

Prinášame rozhovor s britským ekonómom Guyom Standingom, ktorý vyšiel na A2larm. Guy Standing je členom vedenia organizácie BIEN (Basic Income Earth Network), autorom kníh The Precariat (2011) a A Precariat Charter (2014). V rozhovore predstavuje zmeny v sociálno-triednej štruktúre post-klasického kapitalizmu, prehlbovanie rozporov medzi kapitalizmom a občianskou spoločnosťou, čo [...]

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

kristchortura

..radšej zomrieť v tom triednom nerovnom boji divokom ako byť ekonomickým otrokom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,663
Celková čítanosť: 1759869x
Priemerná čítanosť článkov: 1058x

Autor blogu