Založ si blog

7 VEDECKY PRESKUMANYCH FAZ :

1. MUZI PRESTANU VIEST RODINY K ZBOZNOSTI (t.j. nectia si hodnoty, blizkych ako osoby s ludskou dostojnostou)
2. ZANEDBAJU ZENY A DETI PRE POLITICKO- MATERIALNE CIELE (kariera, svoje ciele)
3. ZMENA SEXUALNEHO SPRAVANIA (muzi su rozpustili v sex.oblasti, napr. beru si zeny z inych kast, perverzita)
4. ROLA A STATUS ZENY DOMA STRATIA HODNOTU (zanedbanie, podcenovanie zeny a jej ulohy, pocit menejcennosti u zeny, zostava v domacnosti a rodine ako spolocensky druhorada osoba, snazi sa o nasledovanie podobnych snah muz- majetok, sex volnost,hedonizmus, minimalizacia potomstva )
5. SUTAZ A BOJ MEDZI MUZOM A ZENOU (rozvody, nemanzelske, opustene deti, militantny feminizmus, zmena tradicneho „rodinneho“ poslania zeny za sutazivy karierny rast a spolocensky status, bezohladne presadzovanie sa )
6. STRACA SA LOJALITA SKUPIN V SPOLOCNOSTI A NASLEDUJE PYSNY INDIVIDUALIZMUS (nikto nikomu nie je verny, dochadza k strate trvalej sudrznosti, sebeckost, individualiznus, narod je oslabeny konfliktom, nik sa pre nic neobetuje- hoci celu kulturu vytvara fakt vzajomnej dohody a spoluprace na veciach, na niecom co je dolezitejsie ako moje sebectvo, lakomost- napr.zastat sa niekoho v ramci pravdy ci „zomriet za Spartu v boji“ ako v Grecku – smrt vztahov)
7. NEVERA V BOHA , STRATA MORALNYCH PRINCIPOV A RODICOVSKEJ AUTORITY Dosledok : ZAVAZNE EKONOMICKE DOSLEDKY, REVOLUCNA ZMENA A STRATA SLOBODY (oslabenie vlady, ekonomicke konflikty, krach ekonomiky, zomieranie statu , VTRHNUTE BARBAROV (ako do Rima) ALEBO NASTUP KRUTEHO DIKTATORA !)

Když bohové vyslyší volání: konzervativně revoluční potenciál black metalu

07.05.2018

Black Metal: European roots & musical extremities. — London: Black Front Press, 2012. Autorka: Olena Semenjaka Národní univerzita „Kyjevsko-mohyljanská akademie“ I. Black metal: subkultura nebo kontrakultura? Metodologické základy šetření Black metal sdílí osud všech značně složitých a mnohostranných jevů, překračujících úzkou žánrovou identitu, a podobně jako [...]

Fu. .k the whorld-Operation WWolf

25.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=IdVkxphnZL4

Prekariát – spoločenská trieda v utváraní

20.02.2018

Prinášame rozhovor s britským ekonómom Guyom Standingom, ktorý vyšiel na A2larm. Guy Standing je členom vedenia organizácie BIEN (Basic Income Earth Network), autorom kníh The Precariat (2011) a A Precariat Charter (2014). V rozhovore predstavuje zmeny v sociálno-triednej štruktúre post-klasického kapitalizmu, prehlbovanie rozporov medzi kapitalizmom a občianskou spoločnosťou, čo [...]

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29

Na mieste zasahujú dve pozemné ambulancie záchrannej zdravotnej služby aj posádka záchranárskeho vrtuľníka.

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

kristchortura

..radšej zomrieť v tom triednom nerovnom boji divokom ako byť ekonomickým otrokom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,663
Celková čítanosť: 1761698x
Priemerná čítanosť článkov: 1059x

Autor blogu