Založ si blog

obelisk majl

urcite ti objasnim aj ked nie hnedka, lebo sam o tom s fleku neviem nic. ale obelisk ako taky je vies ako nieco s coho teoreticky by si mohol brat energiu-slobodomurari vo Washingtone DC maju obelisk, Ramzes mal obelisk, ktorý si uzurpoval-je to predmet nabitý kozmickou silou našich predkov-tj slovanov-to viem bezpečne-aké sú ´detaily´ to určite zistím keby sa postupne črtala šanca sa tam dostať-na slepo nepôjdem určite-
a ovšem pošlem čo sa dozviem

a k tvojmu tak povediac smutnému vhľadu životnému v zbytku majlu -poviem ti , že sa bohužiaľ ani trochu nemýliš, že máš na 70 percent pravdu, že svet v dnešnej podobe je skutočne výplod chorého mozgu-mamonu-no s čím by som nesuhlasil je to, že vedy.sk napr-sú sračky, že šíria sračky, lebo to je práve protisila k tomu mamonu, ktorá šíri informácie o sebe na stránkach ako vedy.

slovanské náboženstvo a filozofia sa tam rozoberá-KEĎ MÁŠ svoju máš.

–tie stránky nie sú písané nejakou vnucujúcou formou ako reklamy na lidl, alebo kaufland, keď si s tamať niečo vezmeš tak vezmeš a keď nie to zabudneš-filozofia-náboŽenstvo nie je podľa môjho názoru vecou danou raz a  navždy- zvlášt

v svete ako dnes, ktorý ako poukazuješ je hodnotovo dezorientovaný, lebo to , a tu mi môžeš oponovať-niekto to tak chcer- to preto si myslím, že stránky ako vedy.sk, ak už pre nič iné sú na mieste, lebo sm nami ako s tými zajacami niekto robí test, pokus, s planétou, a podobne-môj názor je že sa to kalkuluje, že za tým niekto je, ovšem môžeš nesúhlasiť a povedať, že takí debilní smrteľníci ako ľudia si za všetko môžu sami,že ten svet ako si ho dojebali im patrí, že majú čo chceli-to je vec názoru- ja sa snažím byt informovaný a hľadám pravdu-to preto vedy.sk. alebo Vitkovič, ktorého som ti posielal, alebo KSS a vystúpenie z NATO.Všetko je to jeden balík ako hľadať ´svoju pravdu´, v zámerne dezinformovanom prostredí dneška, v zámerne ničenom  priestore dnešného sveta- vsetko sa toci okolo jednej veci: najest a vysrat,-mamon a prachy,ludia su bezohladni sebci-ludia su bezohladni sebci-vládne ´mamon´-nedá sa nesúhlasiť-ale zamyslel si sa nad tým napr niekedy, že peniaze ako platidlo sú založené jedine na konvencii-tj dohode medzi ľuďmi?

Tak ako je vec dohody, že drevená rastlina, ktorá rastie zo zeme sa volá strom a nie napríklad mačka-tak peniaze sú vecou dohody na ktorú si pristál? A neprenechal si týmto aktom dohody vládu nad sebou niekomu inému, nepodriadil si sa? a na tomto jednoduchom priklade vidis, ze vlada nie je vladou mamonu, alebo ludskej nevedomosti, ze tí, ktorí za momanom stoja nič iné nechcú ako tento status quo, a źe ľudia ako ty a ja sú ani tak sebci, preto, že sú skôr blbci. Nepovieš?

Když bohové vyslyší volání: konzervativně revoluční potenciál black metalu

07.05.2018

Black Metal: European roots & musical extremities. — London: Black Front Press, 2012. Autorka: Olena Semenjaka Národní univerzita „Kyjevsko-mohyljanská akademie“ I. Black metal: subkultura nebo kontrakultura? Metodologické základy šetření Black metal sdílí osud všech značně složitých a mnohostranných jevů, překračujících úzkou žánrovou identitu, a podobně jako [...]

Fu. .k the whorld-Operation WWolf

25.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=IdVkxphnZL4

Prekariát – spoločenská trieda v utváraní

20.02.2018

Prinášame rozhovor s britským ekonómom Guyom Standingom, ktorý vyšiel na A2larm. Guy Standing je členom vedenia organizácie BIEN (Basic Income Earth Network), autorom kníh The Precariat (2011) a A Precariat Charter (2014). V rozhovore predstavuje zmeny v sociálno-triednej štruktúre post-klasického kapitalizmu, prehlbovanie rozporov medzi kapitalizmom a občianskou spoločnosťou, čo [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

kristchortura

..radšej zomrieť v tom triednom nerovnom boji divokom ako byť ekonomickým otrokom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,663
Celková čítanosť: 1766397x
Priemerná čítanosť článkov: 1062x

Autor blogu